buren
welkom bij de buren wieringerwerf
buren
buren
buren
buren
buren
Effe eten

Midden in het bruisende hart van De Buren, ietsje verscholen achter een prachtige glas-in-lood deur vindt je restaurant Effe Eten. 

 

Het was al jaren de wens van Martine Bil om ook een eetgelegenheid toe te voegen aan haar al zo veelzijdige bedrijf, en in 2014 kregen haar plannen vorm. Wat eens de Polderzaal was, werd omgetoverd tot een sfeervolle ruimte, waarin iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Veel hout, heerlijke stoelen, prachtige kaarsenhaard, en een klein bar-buffetje.

 

Vanaf de ruim bemeten stoere houten tafels is het heerlijk genieten van al dat er te kijken is, zo een plekje van wanneer je er ooit ‘es geweest bent, je het zeker niet snel zal vergeten.

De instap is laagdrempelig, of je nou iets te vieren hebt of gewoon even lekker met zn twee wilt eten, het kan er allemaal. De kaart wisselt er twee keer per jaar en biedt een keur van lekkernijen, in zowel vis- als vleesvariaties, alles altijd huisgemaakt, en een feestje voor het oog, ook niet onbelangrijk.

 

Ook al draait het pas een jaar, Effe Eten mag zich al bij een hoop van haar gasten een plekje hebben verworven op hun lijstje van waar ze graag gaan eten. Herkenbaar, eerlijk en heerlijk is het motto. Zo’n plek waar je nog ouderwets lekker te gast bent.

 

Je bent welkom!

Waar zijn we mee bezig?

Bobbi Eden

Bij de buren

Diaz en Bruno

Bij de buren

effe eten wieringerwerf effe eten wieringerwerf

Effe eten

bij de buren

Link to this page uitgaan kermis wieringerwerf

Kermis

Bij de buren

Je Broer

Bij de buren

Lange Frans

Bij de buren

uitgaan wieringerwerf cafe wieringerwerf

Ladies Day

Bij de buren

kermis wieringerwerf kermis wieringerwerf

Equalz

Welkom bij de buren

party wieringerwerf stappen wieringerwerf

Mr Milow

Bij de buren

party noord-holland cafe wieringerwerf

Johnny 500

Bij de buren

Uitgaan Hollands Kroon Uitgaan kop noord-holland

John West

Welkom bij de buren

Link to this page

Martine 's column

Welkom bij de buren

Agenda