buren
welkom bij de buren wieringerwerf
buren
buren
buren
buren
buren
Medewerkers

Gezelligheid begint bij het personeel. Onze medewerkers zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt. Je kunt ons personeel regelmatig achter de bar van het café of een van de zalen aantreffen.

 

Martine Bil


Marco Roodzant
53 Jaar jong, getrouwd met Jose, en vader van vier reuze leuke kids! Een diversionist, die z’n sporen in de horeca wel verdiend heeft, Sinds een jaar draagt bij bij De Buren zorg voor hett grootste gedeelte van alles dat er uit de keuken komt. Of t nou gaat om een traditioneel gehaktballetje, of voor een overweldigend buffet hij en z’n creatieve keuken-brigade draaien hun hand er niet voor om. Maar ook Walking-dinners en de catering voor op locaties gaan ze niet uit de weg. Vrijdag’s, zaterdag’s en zondag’s vindt je em altijd achter het fornuis van Effe eten.


Z'n kookstijl is creatief en hoog op smaak, houdt van een zoetje in een gerecht, en mooie borden … want eten doe je ook met je ogen… Vlees en desserts genieten zijn kook voorkeur, en alles met een knipoog naar de wat traditionelere manier van koken.  Eigengemaakte soepen en sauzen, liefst nog met de bouillons die bij De Buren nog zelf getrokken worden. Heerlijk en eerlijk…No nonsense cooking… én voorzien van een vleugje humor.  


Thari Schol

Mijn naam is Thari en ik doe de bediening in het eetcafe 'Effe Eten'. Het leuke hieraan vind ik het contact en het lachen met de mensen. Je deelt er toch aan mee dat mensen een leuk avondje uit zijn. Het mooie aan 'bij de Buren'vind ik dat al het personeel als een stoomtrein werkt. We zijn een écht team en daar hou ik van!

Waar zijn we mee bezig?

Bobbi Eden

Bij de buren

Diaz en Bruno

Bij de buren

effe eten wieringerwerf effe eten wieringerwerf

Effe eten

bij de buren

Link to this page uitgaan kermis wieringerwerf

Kermis

Bij de buren

Je Broer

Bij de buren

Lange Frans

Bij de buren

uitgaan wieringerwerf cafe wieringerwerf

Ladies Day

Bij de buren

kermis wieringerwerf kermis wieringerwerf

Equalz

Welkom bij de buren

party wieringerwerf stappen wieringerwerf

Mr Milow

Bij de buren

party noord-holland cafe wieringerwerf

Johnny 500

Bij de buren

Uitgaan Hollands Kroon Uitgaan kop noord-holland

John West

Welkom bij de buren

Link to this page

Martine 's column

Welkom bij de buren

Agenda